Revlon Double Straight: Žehlička na dokonale rovné vlasy

Ak túžite po dokonale rovných vlasoch, Revlon Double Straight je vašou odpoveďou. Táto žehlička na vlasy prináša inovatívne riešenie na rýchle a efektívne žehlenie vlnitých vlasov. S dvojitou žehliacou plochou, vybavenou keramickými doskami a s ionizáciou, zaistí rovné a hebké vlasy jedným ťahom bez toho, aby došlo k poškodeniu vlasov. Revlon Double Straight sa rýchlo nahrieva a ponúka nastaviteľnú teplotu, ktorá sa prispôsobí všetkým typom vlasov. Navyše bezpečnostné funkcie automatického vypnutia a otočný kábel zvyšujú pohodlie a bezpečnosť pri používaní.

Benefity žehličky na vlasy Revlon Double Straight

  • Dvojitá žehliaca plocha: Dve keramické plochy s technológiou Ionic Technology, vlasy narovnajú jedným ťahom a zanechávajú ich hebké a lesklé.
  • Rýchle nahriatie: Žehlička sa nahreje na požadovanú teplotu počas 30 sekúnd.
  • Nastaviteľná teplota: Teplotu je možné nastaviť v rozmedzí 150 °C - 235 °C, takže si ju môžete prispôsobiť podľa typu vašich vlasov. 
  • Automatické vypnutie: Žehlička sa po 60 minútach nečinnosti automaticky vypne. 
  • Otočný kábel: Kábel sa otáča o 360 °, takže sa vám pri žehlení vlasov nezamotá. 
Najlepšia žehlička na vlasy

Plusy ionizačnej žehličky na vlasy Revlon Double Straight:

  • Rýchle a ľahké žehlenie: Vlasy narovná jedným ťahom, takže žehlenie je hotové v priebehu niekoľkých minút. Výsledkom sú krásne rovné vlasy.
  • Ochrana vlasov: Technológia Ionic Technology chráni vlasy pred poškodením a zanecháva ich hebké a lesklé.
  • Nastaviteľná teplota: Teplotu je možné nastaviť podľa typu vlasov, takže sa minimalizuje riziko ich poškodenia. 
  • Bezpečnosť: Žehlička na vlasy s ionizátorom sa po 60 minútach nečinnosti automaticky vypne. 

Nevýhody žehličky Revlon Double Straight:

  • Veľkosť: Keďže disponuje 4 žehliacimi plochami, je o niečo širšia ako klasická žehlička
  • Hmotnosť: Žehlička je o niečo ťažšia ako bežné žehličky na vlasy, takže sa s ňou môže horšie manipulovať. Práca s ňou je ale rýchlejšia.

Celkovo je žehlička na vlasy na vlny alebo rovné vlasy Revlon Double Straight skvelou voľbou pre tých, ktorí hľadajú rýchly a jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť dokonale rovné vlasy. Vďaka inovatívnej technológii a nastaviteľnej teplote je šetrná k vlasom a zanecháva ich hebké a lesklé.

Žehlička na vlasy Revlon

Ako často si žehliť vlasy?

S Revlon Double Straight nie je potrebné sa obávať častého žehlenia. Vďaka nastaviteľnej teplote a šetrnému vplyvu na vlasy môžete dosiahnuť dokonalý vzhľad bez toho, aby ste ich poškodili. Nezabúdajte používať sprej alebo balzam na žehlenie vlasov s termoochranou. Vďaka tomu budete môcť žehliť vlasy tak často, ako budete chcieť.

Kde kúpiť žehličku Revlon Double Straight?

Revlon Double Straight je možné zakúpiť v internetových obchodoch, elektro predajniach a na oficiálnych stránkach www.volumizer.sk. Je to investícia do kvality a štýlu, ktorá prinesie dlhodobé uspokojenie a krásne, zdravé vlasy. Revlon Double Straight je výnimočná žehlička na vlasy, ktorá kombinuje inovatívnu technológiu s praktickým dizajnom, aby vám poskytla dokonale rovné vlasy bez kompromisov. Kúpte si ju dnes a zažite rozdiel v starostlivosti o vlasy, ktorý ponúka len Revlon.

Pošlite článok známemu